مقاطع تحصیلی

 

کارشناسی: رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی

کارشناسی ارشد و دکتری: رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی با چهار گرایش شامل: مهندسی صنایع غذایی، فناوری مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی

 

معرفی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی :

هدف از ارائه برنامه درسی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور برای مدیریت و توسعه واحدهای صنایع غذایی و نظارت بر مراکز کنترل مواد غذایی، با توجه به اولویت‌های  زیر می‌باشد.

  • بهبودکیفیت
  • تضمین کیفیت
  • بالابردن ظرفیت تولید
  • کاهش مصرف انرژی
  • پایین آوردن دخالت نیروی انسانی در فرآوری صنایع غذایی به منظور کاهش انواع آلودگیها به منظور تضمین سلامت غذایی
  • کاهش ضایعات
  • افزایش راندمان و بهره وری
  • نوآوری و خلاقیت
  • صنعتی سازی محصولات بومی کشور
  • ارتقاء ایمنی غذایی کشور
  • ایجاد ارزش افزوده بالاتر به محصولات جانبی و ضایعات بخش کشاورزی

 

نقش و توانایی فارغ‌التحصیلان رشته صنایع غذایی:

  • به عنوان مدیر واحدهای صنعتی مواد غذایی
  • به عنوان مسئول فنی واحدهای صنایع غذایی Food staff supervisor
  • به عنوان مدیر کنترل کیفیت واحدهای صنایع غذایی