گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی

گروه علوم و صنایع غذایی در سال 1342 در دانشکده کشاورزی به عنوان اولین گروه آموزشی تخصصی در رشته صنایع غذایی در کشور تاسیس شد. هدف از تشکیل این رشته در دانشگاه تهران ،آموزش ،پژوهش و نهادینه نمودن ارتباط با بخشهای مختلف صنعت غذا از طریق تربیت نیروهای آموزش دیده و پژوهشگران روز آمد به منظور تامین نیازهای تخصصی در فرآوری مواد اولیه، واسط و جانبی بخش کشاورزی و غیرکشاورزی با هدف ایجاد امنیت و سلامت پایدار مواد غذایی کشور می باشد.

زمینه های تخصصی حرفه ای فارغ التحصیلان گرایشهای مختلف صنایع غذایی:

  • آشنایی با مبانی علوم پایه، علوم تخصصی شیمی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی مواد غذایی
  • آشنایی تئوری و عملی با دروس تخصصی فرآیندهای تبدیل، نگهداری و بسته بندی مواد غذایی
  • طراحی کارخانه و واحدهای فرآوری و تبدیل مواد غذایی
  • فرمولاسیون و نوآوری در ساخت محصولات جدید، فرآیند و تجهیزات به منظور ایجاد افزایش ارزش افزوده در زنجیره غذایی
  •  استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی و فرآورده های جانبی واحدهای صنایع غذایی.
  • افزایش تخصص مهارت در زمینه های ایجاد و بهبود کیفیت ایمنی و سلامت مواد غذایی
  • توسعه راههای افزایش ایمنی و سلامت مواد غذایی در زنجیره تولید.