گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
گروه علوم و صنایع غذایی در سال 1342 در دانشکده کشاورزی به عنوان اولین گروه آموزشی تخصصی در رشته صنایع غذایی در کشور تاسیس شد. هدف از تشکیل این رشته در دانشگاه تهران ،آموزش ،پژوهش و نهادینه نمودن ارتباط با بخشهای مختلف صنعت غذا از طریق تربیت نیروهای آموزش دیده و پژوهشگران روز آمد به منظور تامین نیازهای تخصصی در فرآوری مواد اولیه، واسط و جانبی بخش کشاورزی و غیرکشاورزی با هدف ایجاد امنیت و سلامت پایدار مواد غذایی کشور می باشد. زمینه های تخصصی حرفه ای فارغ التحصیلان گرایشهای مختلف صنایع غذایی:
|