نمایشگر دسته ای مطالب
مقاطع تحصیلی گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
مقاطع تحصیلی گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
کارشناسی: رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی کارشناسی ارشد و دکتری: رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی با چهار گرایش شامل: مهندسی صنایع غذایی، فناوری مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی
معرفی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی : هدف از ارائه برنامه درسی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور برای مدیریت و توسعه واحدهای صنایع غذایی و نظارت بر مراکز کنترل مواد غذایی، با توجه به اولویتهای زیر میباشد.
نقش و توانایی فارغالتحصیلان رشته صنایع غذایی:
|