نمایشگر دسته ای مطالب
فعالیت ها و پژوهش های گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
فعالیت ها و پژوهش های گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
کتاب های چاپ شده : عمده فعالیت های پژوهشی گروه در چارچوب قطب علمی گروه با عنوان بکارگیری دانش های نوین در تولید غذاها و نوشیدنی های فراسودمند متمرکز است و در زمینه های مختلف مرتبط با نیازهای آموزشی و پژوهشی صنایع غذایی کشورکه شامل موارد ذیل می باشد متمرکز گردیده است: - تولید غذاها و نوشیدنی های فرا سودمند - بهینه سازی روشهای استخراج ، تولید ترکیبات فراسودمند و غذا دارو از مواد اولیه و ضایعات کشاورزی - روشهای خشک کردن مواد غذایی و محصولات فراسودمند - استفاده از روشهای میکرو و نانو پوشانی برای حفظ و کاربرد ترکیبات ریز مغذی و افزودنی های طبیعی غذایی - بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیندهای تولید محصولات غذایی و مواد اولیه جدید - استفاده از فرآیندهای بیوتکنولوژی در ایجاد ارزش افزوده بالاتر در محصولات کشاورزی، غذایی و تولید مواد افزودنی طبیعی از محصولات جانبی زنجیره تولید در صنعت - طراحی ابزار روشهای نوین برای سنجش سریع ریز آلاینده ها و ریز عناصر در زنجیره غذایی - استفاده از دانش های نوین در تولید مواد بسته بندی زیست تخریب پذیر و زیست بسپار به منظور کاربرد نانو فناوری در بسته بندی و فرآوری محصولات غذایی و کشاورزی - استخراج، جداسازی، خالص سازی و آنالیز ترکیبات طبیعی و کاربرد آن در صنایع غذایی وابسته |