نمایشگر دسته ای مطالب
امکانات و تجهیزات گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
امکانات و تجهیزات گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
آزمایشگاه های آموزشی و پژوهشی
نام مسئول ازمایشگاه: دکتر رضوی، دکتر خدائیان، خانم دکتر موسوی، خانم رستمی مهمترین تجهیزات موجود: فرمانتور، دستگاه های مربوط به آنالیز میکروبی مواد غذایی، فریزر نگهداری 30- درجه سانتیگراد - سانتریفیوژ یخچالدار، اسپکتروفتومتر، روتاری تحت خلاء شرح مختصری از قابلیت های آموزشی و یا تحقیقاتی هر آزمایشگاه / کارگاه: فعالیت های آموزشی، پژوهشی کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و انجام پروژه های صنعتی
نام مسئول ازمایشگاه: خانم صلاحی با همکاری مجموعه ی اعضای هیئت علمی مهمترین تجهیزات موجود: دستگاه های مربوط به آنالیز مواد غذایی، انندازه گیری کشش سطحی - فریز درایر، سانتریفیوژ پیشرفته 3000g ، اولتراتراکس، اسپری درایر، اولتراسوند و GC-HPLC شرح مختصری از قابلیت های آموزشی و یا تحقیقاتی هر آزمایشگاه / کارگاه: فعالیت های آموزشی، پژوهشی کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و انجام پروژه های صنعتی
نام مسئول ازمایشگاه: دکتر خدائیان، دکتر کیانی، آقای خالوباقری مهمترین تجهیزات موجود: راکتور، نرم افزار آنالیز تصاویر میکروسکوپی شرح مختصری از قابلیت های آموزشی و یا تحقیقاتی هر آزمایشگاه / کارگاه: فعالیت های آموزشی، پژوهشی کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و انجام پروژه های صنعتی
نام مسئول ازمایشگاه: دکتر زهرا امام جمعه ، دکتر عسکری ، آقای حمید قنبری مهمترین تجهیزات موجود: خشک کن تحت مایکروویو، خشک کن بستر سیال، سیستم های غشایی ازمایشگاهی شامل: (میکرو فیلتراسیون، اولترا فیلتراسیون و نانو فیلتراسیون)، سیستم تولید امولسیون (میکرو و نانو)، دستگاه اسپری درایر شرح مختصری از قابلیت های آموزشی و یا تحقیقاتی هر آزمایشگاه / کارگاه: فعالیت های آموزشی، پژوهشی کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و انجام پروژه های صنعتی
نام مسئول ازمایشگاه: دکتر کرامت اله رضایی مهمترین تجهیزات موجود: اسپکتروفتومتر - سیستم های استخراج ( مایکروویو - اولتراسوند- شیکر انکوباتور ) شرح مختصری از قابلیت های آموزشی و یا تحقیقاتی هر آزمایشگاه / کارگاه: فعالیت های آموزشی، پژوهشی کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و انجام پروژه های صنعتی
نام مسئول ازمایشگاه: دکتر موسوی،آقای مسگری مهمترین تجهیزات موجود: دستگاه بسته بندی اتمسفر اصلاح شده - دستگاه ویسکومتر چرخشی بروکفیلد ، بافت سنج (اینسترون) شرح مختصری از قابلیت های آموزشی و یا تحقیقاتی هر آزمایشگاه / کارگاه: فعالیت های آموزشی، پژوهشی کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و انجام پروژه های صنعتی
نام مسئول ازمایشگاه: آقای مجید صمدبین، محسن لبافی مهمترین تجهیزات موجود: پاستوریزاسیون و دستگاههای تولید فرآورده های مختلف شیر: (کره، پنیر، خامه، ماست، دوغ، ماست چکیده) ، دستگاه بسته بندی یک لیتری شیر، سردخانه و تأسیسات سرمایشی و گرمایشی شرح مختصری از قابلیت های آموزشی و یا تحقیقاتی هر آزمایشگاه / کارگاه: فعالیت های آموزشی، پژوهشی کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و انجام پروژه های صنعتی
نام مسئول ازمایشگاه: دکتر عسکری - آقای مسگری شرح مختصری از قابلیت های آموزشی و یا تحقیقاتی هر آزمایشگاه / کارگاه: فعالیت های آموزشی، پژوهشی کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و انجام پروژه های صنعتی
نام مسئول ازمایشگاه: دکتر لبافی مهمترین تجهیزات موجود: غشاء uf و سامانه حجیم ساز امولسیون های غذایی بروش پیوسته شرح مختصری از قابلیت های آموزشی و یا تحقیقاتی هر آزمایشگاه / کارگاه: فعالیت های آموزشی، پژوهشی کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و انجام پروژه های صنعتی |