گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی

گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی

 

گروه علوم و صنایع غذایی در سال 1342 در دانشکده کشاورزی به عنوان اولین گروه آموزشی تخصصی در رشته صنایع غذایی در کشور تأسیس شد. اولین دوره کارشناسی ارشد این گروه در سال 1368 و اولین دوره دکتری در سال 1379 راه اندازی گردید.

دانش آموختگان این رشته در زمینه ­های مختلف زیر آموزش دیده و می توانند در بخش­ های مختلف صنایع غذایی کشور مشغول به کار شوند:

خصوصیات کیفی فیزیکی، شیمیایی و میکروبی مواد غذایی.

فرآیندهای مختلف در نگهداری و تبدیل مواد غذایی.

استفاده بهینه از مواد اولیه کشاورزی و دامی و کاهش ضایعات در تبدیل محصولات کشاورزی.

بررسی و تحقیق در خصوص بسته بندی محصولات غذایی مختلف و افزایش قابلیت نگهداری و ماندگاری آنها.

بررسی و تحقیق در زمینه­های علوم پایه مرتبط با علوم غذایی مثل میکروبیولوژی غذایی، شیمی مواد غذایی، بیوشیمی مواد غذایی و بیوتکنولوژی.

تحقیق و آموزش درباره خواص کاری ترکیبات مختلف مورد استفاده در صنایع غذایی.

بررسی و تحقیق در زمینه های افزایش کیفیت مواد غذایی و محصولات غذایی و سلامت آن در ارتباط با مصرف کننده.